Александър СимовБългарската политика най-много си пати от кретените. Те са навсякъде.

...
Александър СимовБългарската политика най-много си пати от кретените. Те са навсякъде.
Коментари Харесай

Лакеи ентусиасти

Александър Симов
Българската политика най-вече си пати от кретените. 
Те са на всички места. Незаобиколими като нелегално бунище и усърдни като спъната в краката камериерка, която, уви, не се отхвърля да носи най-скъпите кристални чаши. С предупреден резултат. 
Поредна детонация на това събитие видяхме около парламентарните спазми непременно да бъде гласувана декларация за приемането на Украйна в НАТО (стр. 3).
Няма нищо по-опасно от надъхания да работи негодник. По-страшна от незнанието е единствено илюзията за познание, споделя Умберто Еко. И през днешния ден виждаме по какъв начин остарелият влъхва от Болоня несъмнено е разбирал нещата.
Съединени американски щати бягат от тематиката за участието на Украйна в НАТО, само че нашите некадърници и слагачи желаят да са по-големи светци от папата. 
България би трябвало да направи тъкмо противоположното - да стои надалеч от този спор, в оптимален неутралитет, тъй като тематиката е подла и дели сърцевината на българската нация. Слагаческото заиграване е като да запалиш цигара в барутен погреб.
Което не пречи на нашите политически смърфове да пробват отново да изпреварват мощните на деня. Резултатът от такова кретенско ентусиазъм постоянно е някаква форма на злополука.
Сега отново сме се запътили натам. 
Аман от въодушевени лакеи.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР